четвер, 30 червня 2016 14:34

Матіос розкручує "клієнта" НАБУ як антикорупціонера - Лещенко

Матіос розкручує "клієнта" НАБУ як антикорупціонера - Лещенко
Анатолій Матіос/УНІАН

Військовий прокурор Анатолій Матіос намагається "відбілити" прокурора сил АТО Костянтина Кулика, якого підозрюють у корупції.

Про це у Facebook написав народний депутат Сергій Лещенко.

"Головний військовий прокурор Анатолій Матіос - ключова фігура в прокуратурі Юрія Луценка. Незрозуміло як, Матіос зумів оселитися в голові Луценка і керує зараз багатьма процесами в ГПУ.

Одна з ініціатив Матіоса останнього часу, по-суті, підриває легітимність НАБУ, яке розслідує справу про походження багатств прокурора АТО Кулика. Щоб вивести Кулика з-під удару, йому ліплять образ борця з корупцією в цілому - і схемами Курченка зокрема. Яке до цього епізоду має відношення АТО і військова прокуратура - велика загадка, але справу веде Кулик", - написав Лещенко.

Він зазначив, що Матіос намагається приписати Кулику лаври у справі Курченка-Кацуби.

"Підозра Кацубі була готова ще у вересні минулого року, після чого вони змогли домовитися і їх зняли з міжнародного розшуку. Тому зустрічайте скоро розкрутку нового антикорупціонера ​​- прокурора АТО і одночасно клієнта НАБУ Кулика", - передбачає Лещенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захід втомився від України - Лещенко

Як повідомлялося, у середу, 29 червня, слідчі НАБУ провели обшук у помешканні військового прокурора Костянтина Кулика, одного з головних слідчих у справі Курченка-Карпунцова.

Зараз ви читаєте новину «Матіос розкручує "клієнта" НАБУ як антикорупціонера - Лещенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути