понеділок, 08 липня 2013 15:26

Майже третина киян хочуть бачити Кличка на посаді мера Києва - опитування

Майже третина киян хочуть бачити Кличка на посаді мера Києва - опитування
Віталій Кличко: obozrevatel.com

Майже третина киян віддали б свої голоси за лідера парламентської фракції "УДАР" Віталія Кличка на виборах мера Києва, якщо б вибори відбулися на цьому тижні.

Про це свідчать дані опитування компанії GfK Ukraine, проведеного на замовлення журналу "Експерт. Україна", пише Інтерфакс-Україна.

Так, за Кличка готові проголосувати 32,7% киян, а за чинного главу Київської міськадміністрації Олександра Попова - 15,9%, за позафракційного народного депутата Петра Порошенка - 11,9%, за нардепа від фракції "Батьківщина" Миколи Катеринчука, за позафракційного нардепа Олега Ляшка - 4,2%, а за нардепа від фракції "Батьківщина" Миколи Томенка - 3,4% голосів. Не голосували б 7,9% голосів, а 15,9% респондентів не змогли відповісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Київ хоче виборів"

У теж час, якщо Кличко не братиме участь у виборах мера Києва, то Попов набрав би 18,7% голосів, Порошенко - 17,2%, Катеринчук - 15,6%, Ляшко - 6,8%, а Томенко - 5,2% голосів виборців. Не змогли відповісти 23,7% респондентів, а не пішли б на вибори 12,8%.

Разом з тим, якби вибори проходили в найближчу неділю, у них точно взяли б участь 59% киян і 20% скоріше взяли б участь.

Дослідження проводилося з 11 червня по 1 липня 2013 року. Було опитано 2100 мешканців Києва у віці старше 18 років у всіх районах міста. Максимальна похибка становить 2,1%

Зараз ви читаєте новину «Майже третина киян хочуть бачити Кличка на посаді мера Києва - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути