понеділок, 08 липня 2013 14:41

Микола Катеринчук єдиний з опозиційних кандидатів, хто гарантовано перемагає Попова

У разі неучасті у виборах мера Києва Віталія Кличка та відсутності узгодженої опозиційної кандидатури на посаду мера три кандидати матимуть схожі шанси на перемогу. Це Олександр Попов, який набирає 18,7%, Петро Порошенко – близько 17 % та Микола Катеринчук з майже 16 відсотками. Такі результати дослідження, яке здійснила міжнародна дослідницька компанія GfK Ukraine на замовлення Українського ділового журналу "Експерт", озвучені сьогодні на прес-конференції в УНІАН.


Представники GfK Ukraine заявили, що у випадку висунення Миколи Катеринчука кандидатом на посаду столичного очільника від Об'єднаної опозиції він впевнено перемагає з результатом в 23%. У випадку висунення будь-якого іншого кандидата, який нині представляє опозиційний табір, перемогу отримає представник влади. "Микола Катеринчук єдиний з чинних опозиційних кандидатів, хто гарантовано перемагає Попова у боротьбі за посаду мера Києва", - сказано під час прес-конференції. – "Запорукою гарантованої перемоги опозиційного кандидата над представником влади все ж таки є статус єдиного".


Якби вибори мера Києва відбулися у найближчу неділю, то в них взяли би участь 79% киян у віці старше 18 років: 59% точно і 20% – скоріше так. Одночасно 16% респондентів не пішли би голосувати. Майже 5% не змогли визначитися, чи братимуть участь у виборах мера Києва чи ні.


Дослідження проводилося GfK Ukraine протягом 11 червня – 1 липня 2013 року. Замовник дослідження – Український діловий журнал "Експерт". Загальна вибірка опитування склала 2100 мешканців Києва у віці старше 18 років. Опитування проводилось методом особистого інтерв'ю вдома в респондента в усіх районах Києва. Максимальна похибка – 2,1%.

Зараз ви читаєте новину «Микола Катеринчук єдиний з опозиційних кандидатів, хто гарантовано перемагає Попова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути