вівторок, 22 травня 2012 11:40

Ляшко хоче звільнити "святошинських робінгудів" і нагородити медалями "За відвагу"

Ляшко хоче звільнити "святошинських робінгудів" і нагородити медалями "За відвагу"
Олег Ляшко планує залучити націоналістів до подальших погромів нелегальних гральних салонів. Фото: donbass.ua

Позафракційний народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко обіцяє зробити усе, аби звільнити "святошинських робінгудів" - громадських активістів, яких затримали за напади на підпільні салони гральних автоматів у Києві.

Про це політик розповів у коментарі Gazeta.ua.

Зокрема, на переконання Ляшка, ця історія доводить, що "у нас невинні сидять у тюрмах, а винні перебувають при владі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Геть гральну мафію!" - Націоналісти розтрощили два гральних салони

"Зали гральних автоматів є підпільними, поза законом. Хлопці правильно зробили, що розбили ці автомати. Я вважаю, що їх треба не в тюрми саджати, а, як мінімум, нагородити медалями "За відвагу" за те, що вони відважились громити оці підпільні "оази розпусти", які ламають людські долі", - наголосив Ляшко.

Нардеп пояснив, що люди, які грають у підпільних салонах, виносять останні гроші, аби "якісь міліцейські, прокурорські чи сбушні працівники набивали собі кишені і незаконно збагачувались".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко оголосив війну гральним автоматам: "Я їх знищу"

"Ці підпільні гральні заклади кришує чи міліція, чи прокуратура, і тому ті, хто домагається виконання закону, виявляються ще й винними. Це те саме, що людина, наприклад, розкрила наркопритон, а її замість того, щоб нагородити за це, саджають. Такий сценарій можливий в одному випадку - коли притон кришує міліція. Вона мститься хлопцям за те, що вони знищили підпільний зал", - додав Ляшко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 діб під вартою - Затриманим націоналістам мстяться за розбиті автомати?

Він пообіцяв прийти на судове засідання, на якому обиратиметься міра запобіжного заходу для затриманих унсовців, і звернутись з клопотанням до суду про взяття їх на поруки.

"Я думаю, що вони взяли приклад з мене, подивившись мій ролик в Інтернеті, як я у Кривому Розі розгромив зал гральних автоматів. Вони вирішили повторити і правильно зробили. Я зроблю усе, щоб їх витягнути і захистити. Вони мені будуть допомагати, і ми далі разом будемо громити підпільні зали скрізь, де побачимо. І це буде до тих пір, поки працівники міліції, прокуратури не зрозуміють, що вони повинні стежити за дотриманням закону в частині заборони грального бізнесу, а не переслідувати тих, хто нищить його", - резюмував Ляшко.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко хоче звільнити "святошинських робінгудів" і нагородити медалями "За відвагу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути