понеділок, 05 вересня 2011 11:53

Львів вимагає звільнити "васильківських терористів"

Львів вимагає звільнити "васильківських терористів"

Львівський осередок організації "Патріот України" вимагає випустити на волю політичних в'язнів.

Як повідомили Gazeta.ua у прес-службі Соціал-національної асамблеї, до складу якої входить "Патріот України", львівські соціал-націоналісти ініціювали проведення акції протесту проти політичних репресій та з вимогою звільнити заарештованих "у сфабрикованій "васильківській справі" активістів організації, яких звинувачують за статтею "тероризм".

За словами лідерів львівського осередку "Патріот України", репресії проти їхньої організації є нічим іншим як "продовженням українофобської політики влади".

"Завжди, і особливо у часи репресій, немає "Я", а є лише "МИ". Львів теж не залишився байдужим. Хвиля репресій, що прокотилася по Україні проти організації "Патріот України" та Соціал-національної асамблеї, є логічним продовженням українофобської політики сучасної влади", - зазначили у львівському осередку, додавши, що сьогодні, 5 вересня, о 17:00 у Львові біля пам'ятника Іванові Франку буде проведено акцію "Свободу Патріотам!".

Нагадаємо, трьох активістів Соціал-національної асамблеї звинувачують у "тероризмі". Їх залишили під вартою у СІЗО СБУ на два місяці. Ще один активіст організації змушений переховуватися "після погроз із боку співробітників СБУ".

Зараз ви читаєте новину «Львів вимагає звільнити "васильківських терористів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути