пʼятниця, 02 вересня 2011 10:43

У суді подумають, чи відпустити на волю двох "васильківських терористів"

У суді подумають, чи відпустити на волю двох "васильківських терористів"

Організація "Патріот України" та Соціал-національна асамблея (СНА) оскаржують постанову суду про арешт "васильківських терористів".

Про це Gazeta.ua повідомив речник СНА Сергій Осадчий.

"Патріот України" оскаржує постанову суду про арешт "васильківських терористів".

2 вересня 2011 року об 11:00 за адресою вул. Солом'янська, 2-А відбудеться засідання Апеляційного суду м. Києва щодо зміни запобіжного заходу для Сергія Бевза та Володимира Шпари", - уточнив Осадчий.

За словами представників СНА, 1 вересня відбулося слухання в апеляційному суді по справі Ігоря Мосійчука. Його залишили під вартою і навіть не привозили до зали суду.

"Українофобська влада та її політична поліція – СБУ - цілеспрямовано знищують український патріотичний рух. Проте боротьба продовжується, побратими вийдуть на свободу, а злочинці в пагонах отримають своє", - пообіцяли активісти.

Нагадаємо, 22 серпня СБУ у м. Василькові затримала депутатів міськради та членів організації "Патріот України", які нібито планували здійснити вибух у Києві чи передмісті 24 серпня на День Незалежності України. Пізно вночі 22 серпня усіх "терористів" відпустили.

26 серпня Солом'янський суд м. Києва на два місяці заарештував депутатів Васильківської міськради Ігоря Мосійчука, Сергія Бевза та помічника депутата Володимира Шпару. СБУ підозрює їх в організації теракту.

Зараз ви читаєте новину «У суді подумають, чи відпустити на волю двох "васильківських терористів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути