понеділок, 29 серпня 2011 17:06

Мер Василькова готовий взяти "васильківських терористів" на поруки

Мер Василькова готовий взяти "васильківських терористів" на поруки

Народні депутати Андрій Павловський (від БЮТ - ред.), Андрій Парубій (від "Нашої України" - ред.) та Іван Заєць (від УНП - ред.) висловили готовність взяти на поруки затриманих членів організації "Патріот України" та Соціал-національної асамблеї (СНА) Сергія Бевза, Володимира Шпару та Ігора Мосійчука, проти яких висунуто звинувачення у підготовці до терористичного акту.

Як повідомили Gazeta.ua у СНА, з цієї нагоди Асамблея висловила парламентаріям свою подяку.

"Особливу подяку висловлюємо депутату Андрію Павловському за особисту присутність на суді, а також депутату Волинської обласної ради Ігорю Гузю за надану допомогу  при визволенні незаконно затриманих у м. Луцьк", - зазначили активісти.

Також, за словами представників СНА, готовність взяти затриманих націоналістів на поруки висловили депутати Васильківської міської ради та мер Василькова Сергій Іващенко.

"Також дякуємо народним депутатам України Олесю Донію та Тарасу Стецьківу за висловлену підтримку та готовність надати необхідну допомогу незаконно затриманим", - заявили соціал-націоналісти, додавши, що просять інших народних депутатів та депутатів місцевих рад, яким небайдужа доля затриманих, надати необхідну допомогу, правову та політичну підтримку.

Нагадаємо, наразі під вартою, у СІЗО СБУ, перебувають троє представників Соціал-національної асамблеї (СНА): депутати Васильківської міської ради Ігор Мосійчук та Сергій Бевз, а також Володимир Шпара.

Раніше Служба безпеки України порушила кримінальну справу за фактом підготовки до здійснення терористичного акту, публічних закликів до вчинення терактів і незаконного виготовлення вибухового пристрою членами низки громадсько-політичних організацій.

Зараз ви читаєте новину «Мер Василькова готовий взяти "васильківських терористів" на поруки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути