четвер, 18 серпня 2011 18:15

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Луцьким депутатам порадили показати любов до Тимошенко під Печерським судом

Луцьким депутатам порадили показати любов до Тимошенко під Печерським судом

Депутат Волинської обласної ради від партії "За Україну!" Ігор Гузь запропонував, аби його колеги з Луцької міської ради поїхали усім депутатським корпусом під будівлю Печерського районного суду міста Києва і таким чином висловили свою підтримку лідеру "Батьківщини" Юлії Тимошенко.

Про це він заявив у коментарі Gazeta.ua, коментуючи рішення Луцької міської ради про перейменування 27 вулиць міста, одну з них - на честь Тимошенко.

"Я був здивований, що депутатський корпус Луцької міської ради висловив таким чином свій протест проти дій влади. Я вважаю, що такими речами недоречно гратись", - зауважив Гузь.

На його думку, Юлія Тимошенко не потребує сьогодні, за життя, називання своїм іменем однієї з вулиць у Луцьку.

"Для її підтримки існують звернення, заяви. Можна усім депутатським корпусом їхати під стіни суду. Тобто знайти десятки можливостей апелювати, але не називати вулицю іменем Тимошенко", - наголосив обласний депутат.

За словами політика, Волинська обласна рада не може приймати рішення на підтримку Тимошенко, тому що опозиція там у меншості, а у міській раді Луцька - в більшості.

"Тому Луцька міськрада може приймати рішення всупереч команді Януковича", - додав Гузь.

Нагадаємо, Луцька міська рада перейменувала 27 вулиць, одну з них - на честь опозиційного політика Тимошенко. "За" перейменування вулиці Лазо на вулицю Тимошенко з другого разу проголосували 26 депутатів - мінімально потрібна для прийняття рішення Луцької міськради кількість голосів.

У свою чергу міський голова Луцька Микола Романюк заветував це рішення Луцької міської ради.

Фракція "Батьківщини" у Луцькій міськраді пообіцяла, що буде долати вето луцького мера.

Раніше Луцька міська рада прийняла звернення до президента України Віктора Януковича з вимогою припинити політичні репресії і негайно звільнити всіх політв'язнів.

Зараз ви читаєте новину «Луцьким депутатам порадили показати любов до Тимошенко під Печерським судом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути