середа, 04 грудня 2013 16:03

Луценко озвучив свій план революції

Луценко озвучив свій план революції
Юрій Луценко. Фото: www.kryvda.com

Лідер "Третьої Української Республіки" Юрій Луценко назвав три основні факти, які допоможуть розв'язати ситуацію в країні.

Такий план він озвучив під час прес-конференції в Києві, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Перше — очистити вулиці української столиці, від карателей "Беркуту" та бандитів-"тітушок". Друге — відправити у відставку уряд Азарова, який викликав всю цю хвилю народного обурення. Третє — відпустити політв'язнів та законодавчо гарантувати неприпустимість і неможливість політичних репресій щодо студентів та службовців. А всього сказаного мало. Насправді в існуючому правовому полі, змагатися з Януковичем немає можливості, вся повнота влади належить одній людині. В таких реаліях ми живемо вже багато років", - наголосив Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-начальника міліції, який віддав наказ розігнати Євромайдан, допитали в ГПУ

Окрім того він зауважив, що необхідно змінювати ці реалії, систему влади.

"Саме тому майдан у Києві має продовжуватися і не має зменшувати своєї потуги. Бо тільки він дає силу опозиції, план мирної законодавчої революції, зміни системи влади в країні. Більше того саме майдан є джерелом можливого розколу правлячої більшості Верховної ради. Майдан і його представники з опозиційних фракцій мають працювати над тим, щоб знайти союзників, які незадоволенні всевладдям "Межигірської сім'ї", - висловив думку лідер "Третьої Української Республіки".

Він наголосив, що виконання плану не зводить лише до зміни уряду оскільки треба системно працювати та орієнтуватися на всі групи населення.

Зараз ви читаєте новину «Луценко озвучив свій план революції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

99

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути