субота, 04 серпня 2012 15:10

Лідер Української платформи "Собор" вірить, що його партія прохідна

Лідер Української платформи "Собор" вірить, що його партія прохідна
Павло Жебрівський збирається мобілізувати 40% громадян, які ще не визначилися зі своїм вибором. Фото: pravda-kr.com.ua

Голова Української платформи "Собор" Павло Жебрівський переконаний, що його партія є прохідною на парламентських виборах і збирається мобілізувати 40% громадян, які ще не визначилися зі своїм вибором. Про це він сказав під час виступу на з'їзді своєї політсили, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Ми наче маємо 21 рік незалежної України. Ми її вибороли і маємо тішитися, що Україна є незалежною європейською державою. Але, на жаль, останнім часом все менше від того радості, - підкреслив політик. - Незалежна Україна не має давати щось, а в незалежній Україні незалежні громадяни мають створити ту країну, у якій комфортно. Сьогодні Україна стоїть на краю прірви".

Він наголосив, що зараз близько 40% українців не знають, за кого голосувати, а 10% не збираються йти на вибори.

"Якщо подивитися, що відбувається у електоральному полі України, то це катастрофа. Це не те, що люди задоволені і їм не цікаво ходити на вибори. Вони просто не бачать альтернативи", - зауважив Жебрівський.

Він додав: "Партії, які мають топові рейтинги спробували розбавити політиків діячами, артистами та спортсменами. І думають, що таким чином сховалися за ці імена".

Натомість, за його словами, Українська платформа "Собор" сформувала список без політиків. Саме тому, на його думку, у партії є шанс на перемогу.

"Нам досить багато говорять, що у нас немає рейтингу і ми непрохідні. Ми переконані, що ми прохідні. Ми маємо сказати всім, що ми йдемо перемагати. Ми обов'язково це зробимо незалежно від того, хто там що наговорив", - наголосив Жебрівський.

"Ми вважаємо, що ключове завдання сьогодні для України — це не допустити тієї навали, яка йде на всю країну. Ми маємо не допустити зміни ментальності України. Ми маємо зробити все, щоб вона була європейською, заможною і перспективною", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «Лідер Української платформи "Собор" вірить, що його партія прохідна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути