четвер, 11 лютого 2016 01:51

Лагард: Розмова з Порошенком була конструктивною

Лагард: Розмова з Порошенком була конструктивною
Фото: gordonua.com

Директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард назвала розмову з президентом Петром Порошенко щодо її різкої заяви про ситуацію в Україні конструктивною. Про це йдеться в заяві Лагард.

"У мене було конструктивне обговорення з президентом Петром Порошенко питання, порушеного в моїй заяві для преси сьогодні вранці", - йдеться в заяві, опублікованій увечері 10 лютого.

"Президент запевнив мене у своїй незмінній прихильності до реформ, зокрема, у сфері вдосконалення державного управління та боротьби з корупцією", - повідомила голова фонду.

Також Лагард і Порошенко домовилися про "пріоритетні заходи для забезпечення оперативного прогресу", які допоможуть Україні "утриматися на шляху надійного і сталого зростання".

Раніше директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард заявила, що МВФ може зупинити підтримку України. Після цього у неї відбулася телефонна розмова з президентом України Петром Порошенком. Він зазначив, що Україна продовжить реформи, незважаючи на кризу у відносинах між урядом та парламентською коаліцією.

Президент наголосив на необхідності перезавантаження Кабінету міністрів без дострокових парламентських виборів, які лише поглиблять політичну кризу та погіршать умови для проведення реформ.

Зараз ви читаєте новину «Лагард: Розмова з Порошенком була конструктивною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути