середа, 14 серпня 2013 14:48

"Хто переможе 2015 року" - найцікавіше у новому номері журналу "Країна"

 
У новому номері журналу "Країна" ви можете прочитати інтерв'ю політтехнолога Тараса Березовця "Історична місія Медведчука може полягати в тому, щоб Януковича не обрали знову". "Віталій Кличко - лівий? Начебто ні. Правий? Невідомо. Такого називають "кандидат ніхто", - каже він "Країні"

Також у номері ви побачите такі матеріали:

"Дід видерся на сцену з маленьким онуком на руках, сльози по щоках, і вони стали цілувати вишиванки на дівчатах" - розповідає Анатолій АВДІЄВСЬКИЙ, хоровий диригент, композитор.

"Україна - відстала аграрна країна. Ми тільки повторюємо за всіма, самі нічого не можемо вигадати". Володимир БЕБЕШКО, музичний продюсер.

"20 тисяч українців мають купити по одному метрові парку". Іван Боберський на початку ХХ століття у Львові запровадив для школярів уроки фізкультури та пропагував популярні тоді в Європі види спорту

"Купуєш одне авто – і можеш розбити інше". У новому номері ви можете прочитати про особливості найдорожчого для іноземців міста - Токіо.

Також у номері читайте:

"Відчувається втома Кіри Муратової. Вона наче обіграла ситуацію, коли після смерті митця починають ритися в його архівах і знаходять якісь чернетки. Як у Ахматової: "Когда б вы знали, из какого сора растут стихи"

Олександр ГУСЄВ, кінокритик

"Усі органи державної влади, особливо силові структури, корумповані на сто відсотків. Настільки, що той, хто дає наказ згори, не може бути впевнений у його виконанні"

Ярослав ДУНАЄВ, правозахисник

"Жінки - це паралельний світ. До чужого чоловіка одні вимоги, до свого - зовсім інші"

Олександр РІДНИЙ, скульптор

"Глобально людина протягом життя не змінюється. Знаю лише кілька таких випадків, і всі вони катастрофічні. Наприклад, коли чоловіка садять у тюрму, або він опиняється в концтаборі чи полоні. Тоді особистість може змінитися повністю. У буденному житті ж - ні: 40-річний я відрізняюсь від себе 5- чи 15-річного через суто фізіологічні причини"

Валерій ЗЕЛЕНОГОРСЬКИЙ, письменник

Про це та інше ми пропонуємо вам дізнатись, читаючи журнал "Країна" № 184 від 15 серпня.

Друковану версію ви можете придбати у точках продажу преси або передплатити (передплатний індекс — 37278).

Ваші враження про журнал і статті надсилайте на адресу [email protected] або пишіть на сторінках Журналу у соціальних мережах http://vkontakte.ru/club.kraina та http://www.facebook.com/kraina.journal

Зараз ви читаєте новину «"Хто переможе 2015 року" - найцікавіше у новому номері журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути