вівторок, 04 серпня 2015 03:23

"Крим повернеться в Україну. Раніше, ніж багато хто очікує"- Клімкін

"Крим повернеться в Україну. Раніше, ніж багато хто очікує"- Клімкін

Україна поверне анексований Росією Крим навіть раніше, ніж багато хто очікує.

Про це в "Свободі слова" на телеканалі ictv заявив міністр закордонних справ Павло Клімкін, повідомляє "Укрінформ".

"В міжнародній політиці є правила і принципи. Недоторканість кордонів і суверенітет – це принципи. Якщо він порушений один раз, це завжди викликає ланцюжкову реакцію. Таким чином з Кримом ніхто ніколи не змириться, навіть з того простого факту, що це відкриє "скриньку Пандори", – сказав він.

На переконання Клімкіна, Росія буде змушена сісти за стіл переговорів щодо Криму: "Основою цього є не лише санкції, які накладені і не будуть зняті за визначенням,оскільки це питання принципу".

Цьому, на його думку, також сприятиме зокрема і подальше загострення економічної і криміногенної ситуації на півострові.

"Ніхто ніколи не буде серйозно інвестувати в Крим, ніхто не приїде в Крим, крім тих пару депутатів, які колись їздили на зустріч до Башара Асада", – сказав міністр закордонних справ.

"Крим повернеться до України. Я стверджую, що це відбудеться раніше, ніж багато хто очікує і в Україні, і в міжнародному співтоваристві… Для Криму подальша доля полягає лише у тому, коли і за яких умов, а не в питанні, чи взагалі Крим повернеться", – наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «"Крим повернеться в Україну. Раніше, ніж багато хто очікує"- Клімкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути