вівторок, 31 березня 2015 06:20

КПУ спростовує заяви Мосійчука щодо Симоненка та погрожує судом

КПУ спростовує заяви Мосійчука щодо Симоненка та погрожує судом
svit24.net

Комуністична партія України спростовує інформацію про входження свого лідера Петра Симоненка до складу керівників компартії Російської Федерації. Про це йдеться у повідомленні прес-служби КПУ, передає "Укрінформ".

"Дійсно, під час відвідування пленуму ЦК КПРФ Петро Симоненко в якості гостя був запрошений за стіл президії. Але будь-якій мало-мальськи грамотній людині зрозуміло, що ні про яке "включення до керівних органів КПРФ" мова йти не може. Це нонсенс", - сказано в повідомленні.

Компартія закликала українські ЗМІ спростувати неправдиву інформацію, або надати таку можливість особисто Симоненко.

"У разі відмови КПУ буде вважати даний інцидент як спланований акт цілеспрямованих політичних переслідувань і залишає за собою право домагатися покарання винних у поширенні брехні в судовому порядку", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, інформацію про обрання Симоненко в президію КП Росії поширив народний депутат Ігор Мосійчук (Радикальна партія). Також повідомлялося, що лідер КПУ може бути причетний до фінансування тероризму.

Зараз ви читаєте новину «КПУ спростовує заяви Мосійчука щодо Симоненка та погрожує судом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути