Ексклюзиви
четвер, 14 лютого 2013 13:06

Комуністи подають у суд на Грищенка за ліберальне ставлення до фашизму

Лідер антифашистського комітету Хмельниччини Олександр Оболмасов планує подавати в міжнародний суд на екс-міністра закордонних справ України, теперішнього віце-прем'єра Костянтина Грищенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україну захопили фашисти", - хмельницькі комуністи

Про це він заявив під час акції протесту Компартії України.

"Міністр Грищенко не рахується з думкою народу. На останньому форумі у Брюсселі, коли заговорили за боротьбу з популяризацією фашистського руху, він демонстративно разом з американцями та прибалтами покинули залу. Україна за розповсюдження фашизму? Вимагаємо, щоб по всій Україні, і особливо при владі, де засіла бандерівська сволота, критично відносилися до історичних подій", - заявив Оболмасов.

Оболмасов з членами очолюваного ним комітету, обурені новою табличкою на пам'ятнику біля міського речового ринку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комуністи готують референдум про вступ України в Митний союз

"У січні 1918 року у Хмельницькому Петлюра розтерзав тисячі людей. І там завжди була табличка "Жертви петлюрівського погрому". А тепер що написали? "Непорозуміння громадянської війни". Нову табличку натравила бандерівська сволота! За це також можна подавати до суду", - підкреслив Олександр Іванович.

Активіст радить показувати школярам радянські фільми.

"На наших центральних телеканалах почали перекручувати історію. Даються факти, яких ніколи не було. Жахливі факти. І в цьому винуваті партія влади, яка запрошує "свободівців" - справжніх фашистів на всі телевізійні передачі. Та ще й співчувають їм. У фільмі "1941", який зараз показують на телеканалі "Україна", на фоні червоної зірки намалювали фашистський знак. Там кажуть, що Радянський союз – це той самий фашизм. Сучасні фільми абсолютно паплюжить нашу історію. Візьміть хоча б "Штрафбат" - брехня від початку до кінця. Спитайте про це фронтовиків. Це страшний пасквіль. В інших показують справжніх ворогів - бандерівців, ніби вони герої. А вони ж фашисти! І не просто фашисти – звірі. Всі сучасні фільми антинародні. Рекомендую возити на демонстрацію по школам фільми: "Доля людини", "Проскуріна доля". От такі треба дивитися", - додав Оболмасов.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи подають у суд на Грищенка за ліберальне ставлення до фашизму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути