четвер, 14 лютого 2013 05:23

"Україну захопили фашисти", - хмельницькі комуністи

Сьогодні у Хмельницькому пройшла акція протесту комуністів через трансляцію на телеканалі "Україна" документального фільму "1941 заборонена правда".

О 15:00 на площі перед обласною радою зібралося трохи більше 20 пенсіонерів. Вони встановили 2 намети комуністичної партії України й підняли три прапора.

"Ми, справжні комуністи, які виховані в Радянському союзі не допустимо того, щоб історію, яку ми будували своєю кров'ю хтось зараз перекручував і ганьбив, - говорив російською комсомолець Петро Іванович. – А зараз ТРК "Україна" дозволяє собі перекручувати ту історію й прославляти фашизм. Фашисти захопили Львів і били ветеранів 9 травня у Львові, бандеро-фашисти захопили Хмельницьку міську раду й не прибрали сніг, щоб ми тут нормально провели акцію й власник ТРК "Україна" теж фашист, раз таке в ефір пускає"!

Комуністи мали із собою два плакати: "Ні фальсифікації історії", та плакат із граматичною помилкою: "Заборонемо пропаганду фашизму і нацизму в Україні".

Понад півгодини комуністи обурювалися політичній ситуації в країні у вузькому колі. Після цього склали свій реманент й повільно пішли до свого офісу.

Громадяни не розуміли причин акції.

"При Радянському союзі історію перекручували на користь СРСР, - сказав перехожий студент Ігор Коломець. – Зараз можна її відкривати, а комуністи просто не хочуть, щоб відкрилася уся правда. От і причина протесту".

Зараз ви читаєте новину «"Україну захопили фашисти", - хмельницькі комуністи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

437

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути