середа, 29 червня 2011 15:01

Комуністам стало соромно за "регіоналів" перед пенсіонерами

Комуністам стало соромно за "регіоналів" перед пенсіонерами

Народному депутату від Комуністичної партії Спиридону Кілінкарову соромно за своїх колег по парламенту через те, що вони підтримують "антисоціальний" урядовий законопроект про пенсійну реформу.

Про це Кілінкаров заявив у коментарі Gazeta.ua.

"Мені, як депутату, дуже соромно, що депутатський корпус підтримав, на мій погляд, антисоціальний, злочинний законопроект щодо пенсійної реформи", - сказав політик.

На його переконання, таким чином влада "розписалася у своєму безсиллі і неможливості виконувати взяті на себе зобов'язання".

"У нас склалася така ситуація, що на десять працівників припадає дев'ять пенсіонерів. Але чи є в цьому провина простих людей? За радянських часів 24,5 млн. людей забезпечували добробут 52 млн. народу України. На сьогоднішній день це трохи більше 11 млн. чоловік", - уточнив комуніст.

Він запропонував створювати нові робочі місця, вирівнювати демографічний баланс, щоб було інше співвідношення.

"Замість цього дуже складне питання намагаються вирішити простим шляхом - залізти в кишеню простих людей. В умовах сьогоднішньої кризи і високого рівня безробіття йти на такі антисоціальні заходи - абсолютно злочинно", - підкреслив Кілінкаров.

"У жодної партії в програмі ви не знайдете положення про те, що вони готові порушувати інтереси простих людей. Якби вони пішли на вибори з цією програмою, ні одна би людина за них не проголосувала. А сьогодні позиція у них з цього питання змінилась, і вони голосують за цей антисоціальний законопроект", - додав парламентарій.

Нагадаємо, 16 червня парламент України підтримав у першому читанні законопроект про пенсійну реформу. За урядовий варіант реформи проголосували в четвер 245 депутатів з 381, зареєстрованого у залі.

Зараз ви читаєте новину «Комуністам стало соромно за "регіоналів" перед пенсіонерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути