вівторок, 28 червня 2011 10:36

Азаров звинуватив Тимошенко у високих пенсіях

Азаров звинуватив Тимошенко у високих пенсіях

Прем'єр Микола Азаров заявляє, що в існуванні в країні підвищених пенсій винна екс-прем'єр Юлія Тимошенко.

"Давайте згадаємо, а звідки з'явилися такі високі пенсії?... Згадаймо тоді в 2005 році, хто стояв на чолі уряду?", - заявив він в ефірі телеканалу "1+1".

"Вона прийняла рішення підняти зарплату, наприклад, Верховному суду в десять разів... Судді Верховного суду стали отримувати дуже великі зарплати, за її рішенням. А потім підтяглися до них прокурори, а як тільки підтяглися прокурори, підтяглися міністри", - уточнив Азаров.

"Саме тоді, в 2005 році з'явився колосальний розрив між середньою заробітною платою і максимальними заробітними платами. А до них причепилися і пенсії", - розповів прем'єр.

Раніше повідомлялося, народний депутат від НУ-НС Ярослав Кендзьор заявив, що під час другого читання пенсійного законопроекту в першу чергу буде знято дражливе і неприйнятне для парламентської номенклатури та депутатів минулих скликань положення про зниження максимальних пенсій до десяти мінімальних зарплат. Таким чином, на його переконання, законопроект про пенсійну реформу без проблем буде проголосований ще до настання парламентських канікул.

Зараз ви читаєте новину «Азаров звинуватив Тимошенко у високих пенсіях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути