вівторок, 21 лютого 2012 18:19

Комітет з питань свободи слова підтримав кандидатуру Юрія Стеця на посаду голови

Комітет з питань свободи слова підтримав кандидатуру Юрія Стеця на посаду голови

Комітет з питань свободи слова та інформації Верховної Ради України підтримав кандидатуру Юрія Стеця на посаду голови Комітету.

Як повідомляє прес-служба "Народної самооборони", всі присутні на засіданні Комітету з питань свободи слова та інформації народні депутати від фракцій НУ-НС, БЮТ, ПР та КПУ одноголосно проголосували за кандидатуру народного депутата від фракції "НУ-НС" Юрія Стеця на посаду голови цього Комітету.

Проект постанови № 10029 про внесення змін до Постанови Верховної Ради "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України шостого скликання та обрання голови, першого заступника, заступників голови, секретаря та членів Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації" було зареєстровано у парламенті 9 лютого 2012 року народним депутатом від фракції НУ-НС Олесем Донієм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ПР радіють, що опозиція знайшла гідного кандидата на місце Шевченка

За словами Донія, Стець як секретар цього комітету має шанси бути обраним головою в парламентській залі, враховуючи ще й те, що посада голови цього комітету традиційно зарезервована за опозицією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більшість не захотіла віддавати Шевченку комітет зі свободи слова

Нагадаємо, що наприкінці минулого року голову комітету "бютівця" Андрія Шевченка усунули з посади. Члени "БЮТ-Батьківщина" пізніше вдруге висунули кандидатуру Шевченка на цю посаду, але "регіонали" категорично відмовилася за це голосувати.

Зараз ви читаєте новину «Комітет з питань свободи слова підтримав кандидатуру Юрія Стеця на посаду голови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути