середа, 23 квітня 2014 10:37

Коломойський не пропонував давати гроші за здачу зброї та диверсантів

Коломойський не пропонував давати гроші за здачу зброї та диверсантів
Фото: banderivets.org.ua

Заступник губернатора Дніпропетровської області Борис Філатов заявив, що ідея щодо винагороди за впійманих диверсантів не належить Коломойському.

Про це Філатов розповів в інтерв'ю Лігабізнесінформ.

"Це ми її запропонували в результаті мозкового штурму. Він підтримав, а потім приєдналися інші бізнесмени. Немає такого, грубо кажучи, що сидить тато, який нам нарізає завдання, які треба виконати і не обговорювати . І обговорюємо, і сперечаємося", - сказав Філатов.

Також він сказав, що для збільшення ефективності управління областю Коломойському і його команді довелося витратити чимало особистих коштів.

"Не зовсім коректно мені говорити про гроші Ігоря Валерійовича. Вже була ситуація ... У нього був абсолютно щирий порив, коли танки стояли без палива. Він просто дістав з кишені пару мільйонів. А потім сказали, що все це за державний рахунок. Насправді тендер був потім, і ці дві історії абсолютно не пов'язані. Коломойський просто заплатив зі своєї кишені", - сказав Філатов.

Нагадаємо, що 17 квітня Борис Філатов оголосив, що команда Коломойського готова виплачувати винагороду за впійманих "зелених чоловічків", здачу зброї і звільнення адміністративних будівель. За кожну одиницю зброї - виплачується винагорода: за автомат 1000 доларів, кулемет - 1500 доларів, гранатомет - 2000 доларів. За кожного переданого "зеленого чоловічка", він же найманець - винагорода 10 000 доларів.

За кожну звільнену будівлю, передану місцевій владі та під охорону спецроти "Донбас" батальйону "Дніпро" - винагорода 200 000 доларів.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський не пропонував давати гроші за здачу зброї та диверсантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути