середа, 16 травня 2012 12:31

"Коли всі права узурповані, країна має право повстати" - Луценко зірвав оплески у суді

"Коли всі права узурповані, країна має право повстати" - Луценко зірвав оплески у суді
Юрій Луценко відмовився від дебатів. Фото: new-sebastopol.com

Сьогодні в Апеляційному суді проходять дебати захисників Юрія  Луценка, але сам Луценко від дебатів відмовився.

"Шановний суд, я не маю бажання дебатувати, це не процес, а пародія, реалізація плану Януковича, яка зветься "сказку сдеалать былью".

Він зазначив, що вісім місяців постійно вимагав лікування, але тільки через 8 місяців під впливом европейської активності його перевели з бетонного мішка у "єврохату".

"Як кажуть, піпець, - я побачив ліжко, білий унітаз. Мені принесли почесний сервіз із камери Юлії Володимирівни. Кажуть, що в мене немає гепатиту, їм все рівно, що пишуть лікарі. У нас же всі  спеціалісти в гінекології та історії. В цій справі немає жодного аргументу. Я звинувачую вище керівництво України, генпрокурора Пшонку, Вищу раду юстиції, та інших, що до мене, як і до тисяч менш публічних людей правосуддя є замовним".

Наразі у залі суду присутні народні депутати Юрій Гримчак, Тарас Стецьків, Анрій Парубій, Володимр Сіленко, Віктор Уколов, а також старший син Луценка Олександр. Біля 12 години там з'явилася Олександра Кужель.

Луценко також процитував громадського діяча про те, що "коли всі права узурповані, країна має право повстати". Після цього, всі люди які знаходилися в залі суду довго йому аплодувавли. Зараз у суді об'явлена перерва.

Зараз ви читаєте новину «"Коли всі права узурповані, країна має право повстати" - Луценко зірвав оплески у суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути