неділя, 20 травня 2012 08:43

"Коли немає інтелігентних людей, а є просто посади, то туди приходять люди некультурні"

"Коли немає інтелігентних людей, а є просто посади, то туди приходять люди некультурні"
Думають, що наїстися доброї їжі - ознака високої посади, статусності, наголосив Ігор Юхновський Фото: otherside.com.ua

Україна ще не має своєї інтелігенції. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив голова Всеукраїнського об'єднання ветеранів Ігор Юхновський.

На урочистій зустрічі з ветеранами Другої світової війни з нагоди Дня перемоги керівництво Криму на чолі з прем'єром-"регіоналом" Анатолієм Могильовим обідало за окремим столом. Його накрили скатертиною, сервірували порцеляною, скляним посудом. Керівники автономії їли страви з м'яса, зокрема шашлик, пили коньяк, вина. Натомість стіл для ветеранів накрили клейонкою, поставили пластиковий одноразовий посуд. Учасників війни частували горілкою, пиріжками, гречаною кашею, вареною ковбасою.

"Коли немає інтелігентних людей, а є просто посади, то туди приходять люди некультурні. Навіть без елементарного почуття сорому. А якщо культури немає у керівництва, то де їй узятися серед обслуговуючого персоналу? І це наша біда. Думають, що наїстися доброї їжі - ознака високої посади, статусності. Насправді це - ознака безкультур'я, якщо це визивно робиться", - зауважив він.

"Махатма Ґанді був аскетом і дуже шанованою людиною, лідером Індії. Дуже шкода, що обслуговуючий персонал великих начальників у Криму цього не розуміє", - підкреслив Юхновський.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Янукович обіймався і фотографувався з ветеранами

Голова Всеукраїнського об'єднання ветеранів наголосив, що ветерани багато "набачились" у своєму житті.

"І, переконаний, дивляться скептично на такі витребеньки. Бо ж вони прийшли на прийом не наїстися. Їм потрібні були зустріч і розмови, можливість побачитися з друзями. А що стояло на столі - їм абсолютно байдуже. Та якщо вони помітили різницю у частуванні, їм було боляче, що молодше покоління не розуміє значення цієї зустрічі", - зазначив Юхновський.

Про шанси Віталія Кличка на виборах мера Києва й до парламенту та інтерв'ю Івана Лозового читайте у журналі "Країна" № 19 (122) за 17 травня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Коли немає інтелігентних людей, а є просто посади, то туди приходять люди некультурні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути