вівторок, 08 травня 2012 10:57

Янукович порадив ветеранам консолідуватися і думати про майбутнє

Янукович порадив ветеранам консолідуватися і думати про майбутнє
Віктор Янукович пообіцяв, що ветерани почуватимуть себе впевнено. Фото: obozrevatel.com

Віктор Янукович запропонував ветеранам консолідуватися навколо спільних цінностей.

У зверненні голови держави з нагоди відзначення Днів пам'яті і примирення, оприлюдненому його прес-службою, Янукович наголосив: "У ці травневі дні Україна разом з іншими державами вшановує пам'ять загиблих у Другій світовій війні. Сувора правда про трагедію, що завдала величезних людських та матеріальних втрат, безприкладна мужність на фронтах, тяжка праця в тилу ніколи не будуть забутими".

Президент наголосив, що Україна як одна з країн, які найбільш постраждали, послідовно здійснює миролюбну зовнішню політику, виступає активним учасником світових інтеграційних процесів у сфері безпеки та є ініціатором створення механізмів запобігання можливим кризовим явищам, докладаючи значних зусиль для виконання взятих на себе зобов'язань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров День перемоги проведе у Катарі

Під час спілкування з ветеранами Великої Вітчизняної війни, яке відбулося після запису привітання Глави держави до 67-ї річниці Перемоги Янукович запевнив, що влада докладатиме всіх зусиль для консолідації суспільства.

Президент висловив переконання, що громадяни України мають консолідуватися навколо спільних цінностей – лише так ми досягнемо успіхів у розбудові нашої держави. Єдність країни та її громадян є надзвичайно важливими, наголосив він.

"В історії завжди є багато суперечностей. Але проходить час, росте нове покоління, і треба думати, як жити далі… Треба думати про майбутнє", - сказав голова держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ветеранам на День Перемоги подарують білі парасольки

Янукович запевнив ветеранів, що влада й надалі вирішуватиме питання їх соціального захисту та забезпечення гідних умов життя. "Я завжди з вами був, є і буду і зроблю все, щоб ви впевнено почувалися", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Янукович порадив ветеранам консолідуватися і думати про майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути