понеділок, 28 травня 2012 11:54

Колесніченко вважає, що закон про мови проголосують вже за тиждень

Колесніченко вважає, що закон про мови проголосують вже за тиждень
Вадим Колесніченко впевнений, що його скандальний закон таки пройде у парламенті. Фото: focus.ua

Закон про мови проголосують через тиждень.

Про це в інтерв'ю заявив один з авторів законопроекту про мовну політику Вадим Колесніченко.

Посилаючись на регламент ВР, народний депутат стверджує, що парламент не зможе голосувати за інші проекти до тих пір, поки не буде завершено розгляд мовного питання.

"Через тиждень роботи в округах ми повернемося до цього питання. Адже за регламентом, якщо не закінчено розгляд одного питання, ми не маємо права переходити до іншого " - сказав він.

Конфлікт, що розгорівся в парламенті через мовне питання, Колесніченко бачить як "протистояння між парламентською більшістю і угрупованням націонал-фашистів українського забарвлення, які не бажають нічого іншого, крім насильницької українізації країни та обмеження прав тих людей, які не згодні з їх ідеологією" .

Вадим Колесніченко в інтерв'ю заявив також про реальну загрозу для західноукраїнських депутатів, які мають намір голосувати за його законопроект.

"Їм прямим текстом говорять, що якщо вони проголосують" за ", то їхні родини чекає фізична розправа. Особливо після заяви Тимошенко про те, що "у них руки довгі, знайдуть і покарають тих, хто проголосує за проект", - заявив депутат.

Нагадаємо, професор Єльського університету Тімоті Снайдер заявив про порушення своїх авторських прав з боку депутата від Партії регіонів Вадима Колесніченка, а також зажадав вибачень і знищення всіх паперових копій його книги.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко вважає, що закон про мови проголосують вже за тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути