середа, 01 липня 2015 11:39

Коаліція не розпадеться через Шевченка і Квіташвілі - політолог

Коаліція не розпадеться через Шевченка і Квіташвілі - політолог

Політолог Сергій Таран сумнівається у тому, що питання відставки міністрів екології та Мінохорони здоров'я є взаємопов'язаними. Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Це різні історії. Шевченко "попалився" на корупційній справі. Він літав у літаку, який належить олігархові. У Європі за це відразу звільняють і можуть притягти до кримінальної відповідальності. У нас - можуть просто звільнити. Щодо Квіташвілі, то політики не задоволені його роботою через відсутність системних змін у медичній сфері. В обох випадках один механізм звільнення: міністрів міняють без зміни формату коаліції", - зазначив Таран.

Він виключив варіант політичної "помсти". "Це не той формат, і не ті стосунки між коаліціантами. Вони можуть сваритися між собою. Але формат коаліції вони ніколи не змінять, принаймі до осені", - сказав експерт.

Нагадаємо, що 30 червня фракція "Блоку Петра Порошенка" запропонувала коаліції розглянути питання про відставку міністра охорони здоров'я Олександра Квіташвілі. Перед тим вона погодила питання щодо відставки міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка.

Квіташвілі пов'язує критику на свою адресу з тим, що деякі політики лобіюють інтереси своїх чи наближених до них компаній. У свою чергу Шевченко заявляє, що його хочуть відправити у відставку через боротьбу із корупцією.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Коаліція не розпадеться через Шевченка і Квіташвілі - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути