пʼятниця, 21 листопада 2014 11:01

Коаліційна угода прописує скасування депутатської недоторканості та імпічмент

Коаліційна угода прописує скасування депутатської недоторканості та імпічмент
unian.net

Коаліційна угода, текст якої напередодні було узгоджено робочою групою містить пункти щодо розробки й ухвалення законів зі скасування депутатської та суддівської недоторканності, а також імпічменту президента.

Про це заявив обраний депутат від "Народного фронту" Леонід Ємець у п'ятницю, 21 листопада, коментуючи узгодження тексту коаліційної угоди. Він також повідомив, що документ буде оприлюднено в п'ятницю о 12.30 у Верховній Раді, - пише прес-служба партії "Народний фронт".

"Депутати нового парламенту уже без комуністів та регіоналів реалізовуватимуть положення документу, які мають вирішити питання, котрі наразі є найбільш актуальними для Української держави. Це – підвищення обороноздатності держави, економічний розвиток, судова реформа", – наголосив Леонід Ємець.

За його словами, робоча група, яка працювала над узгодженням тексту коаліційної угоди, продемонструвала: демократичні сили готові й можуть працювати спільно, а у дискусіях здатні не лише висловлювати свою позицію, а й чути одне одного.

"Це дає надію на те, що положення коаліційної угоди буде реалізовано в максимально стислі терміни", – резюмував депутат.

Зараз ви читаєте новину «Коаліційна угода прописує скасування депутатської недоторканості та імпічмент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути