понеділок, 29 квітня 2013 16:11

Княжицький виходить із конфлікту навколо ТВі до остаточного його вирішення

Княжицький виходить із конфлікту навколо ТВі до остаточного його вирішення
Княжицький запевнив Яценюка, що виходить із конфлікту навколо ТВі, однак поки що перебуває на телеканалі. Фото: radiosvoboda.org

Голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк закликав депутата своєї фракції Миколи Княжицького вийти з корпоративного конфлікту навколо телеканалу ТВі.

Про це йдеться у зверненні Яценюка до Княжицького "як до чесного журналіста та відповідального парламентаря", повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Він звернувся до Княжицького з проханням "дати можливість власникам остаточно поставити крапку в питанні власності на цей телеканал, а журналістам захистити свої права й право одного з незалежних телеканалів говорити правду в Україні".

Яценюк зазначив, що для нього як для політика право власності на телеканал не є визначальним – найголовніше, чи може бути телеканал незалежним, а журналістський колектив реалізувати право на свободу слова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція фінансувала ТВі, коли Княжицький балотувався в нардепи

"У цивілізованому світі зміна власника не тягне за собою зміну редакційної політики ЗМІ. На жаль, не так є в Україні, де стало практикою, коли разом зі зміною власника правда змінюється на брехню", - сказав він.

"У випадку з телеканалом ТВі процедура переходу права власності є дуже сумнівною та викликає більше запитань, ніж відповідей", - додав Яценюк.

У свою чергу Княжицький запевнив Яценюка, що виходить із конфлікту навколо ТВі до остаточного його вирішення.

Водночас, як повідомляють джерела на ТВі, ще у понеділок зранку Княжицький повідомив журналістам каналу, що виходить з конфлікту. Втім він продовжує перебувати на телеканалі.

Зараз ви читаєте новину «Княжицький виходить із конфлікту навколо ТВі до остаточного його вирішення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути