понеділок, 05 листопада 2012 11:36

Кличко вимагатиме позачергових президентських виборів?

Кличко вимагатиме позачергових президентських виборів?
Фото: smi.liga.net

Лідер парії Удар Віталій Кличко вимагатиме позачергових президентських виборів, якщо президент Віктор Янукович не забезпечить виконання Конституції та законів України.

"Ми не приймає фальсифікацій, з якими проходять вибори. Ми не приймаємо цих шулерських методів. Ми розуміємо, що сьогодні опозиційні сили набрали більшість у парламенті. І влада, Партія регіонів, зробить будь-що, аби сфальсифікувати вибори", - повідомив Кличко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко заявляє, що перемога Губського сфальсифікована

Проведення виборів за змішаною системою — було великою помилкою, тому що вона надає багато можливостей для фальсифікацій. "Ми будемо вимагати, аби наступні вибори проводилися за пропорційною системою з відкритими списками. Ми вимагаємо від президента виконання законів та Конституції. Якщо цього не буде, то для чого такий гарант? Ми також будемо пропонувати, щоб наступні дострокові парламентські вибори ми проводили разом із виборами президента", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Банду - геть!" - під ЦВК прийшли вже кілька тисяч мітингувальників

Лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок, один із лідерів Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк та Кличко наразі радяться про подальші дії. Тим часом під ЦВК надалі триває мітинг, до якого ще приєднуються мітингувальники.

Зараз ви читаєте новину «Кличко вимагатиме позачергових президентських виборів?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути