понеділок, 05 листопада 2012 10:56

Гриценко заявляє, що перемога Губського сфальсифікована

Гриценко заявляє, що перемога Губського сфальсифікована
Фото: uainfo.censor.net.ua

Один з лідерів Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Анатолій Гриценко переконаний, що перемога самовисуванця Богдана Губського на 197 окрузі (Канів, Черкаська область), яку фіксує сайт ЦВК, сфальсифікована.

На його думку, наразі ще триває підрахунок голосів і остаточний протокол не складено. "Сервер ЦВК з ранку рапортує, що підраховано 100% голосів і що в Каневі нібито переміг Губський. При цьому голоси в ОВК ще не підраховані по протоколах. Члени комісії сидять і працюють з цифрами", - написав Гриценко на своїй сторінці в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Банду - геть!" - під ЦВК прийшли вже кілька тисяч мітингувальників

Окрім того, він додав, що остаточний протокол окружком ще не склав.
"Третє - Андрій Парубій стоїть біля кімнати з сервером, звідки на сервер ЦВК вводяться дані (ким? які?) - кімната зачинена. Явна і нахабна фальсифікація даних про результати голосування, свідоме введення усіх нас в оману. Одним словом - злочин! Вкотре на цих виборах", - зауважив він.

"Знову проковтнемо? Як на Миколаївщині, Вінниччині, Київщині, Херсонщині - усюди по країні? Депутати від опозиції готові сісти в новій Раді поряд з губськими, засухами, травянками... і тихенько разом працювати, нібито нічого не відбулося? А може, таки одважимося на відповідальний і рішучий вчинок? І скажемо усі разом тверде "ні" - і цій владі, і її злочинам, і таким чином сформованій Раді?!" - обурився Гриценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині Губському зарахували перемогу - опозиція заявляє про злочин

Згідно з даними сайту ЦВК, оприлюдненими в понеділок вранці, за результатами 100% обробки даних протоколів в електронному вигляді за Губського проголосувало 29084 виборця (35,65%), за представника ВО "Батьківщина" Леоніда Даценка - 25961 виборець (31,82% ).

Зараз ви читаєте новину «Гриценко заявляє, що перемога Губського сфальсифікована». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути