четвер, 21 червня 2012 22:50

Кличко: причина, чому не проводяться вибори мера Києва, — це я

Кличко: причина, чому не проводяться вибори мера Києва, — це я
Віталій Кличко пояснив, чому не йде в мери Києва. Фото: obozrevatel.com

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко пояснив, чому він не може йти в мери Києва.

"Посаду мера Києва скасовано. Її немає, тому що Партія регіонів не мала представника на вибори в мери Києва. Вони повинні були відбутися в минулому році, потім у травні цього року, а зараз говорять, що може буде в 2013 році. Але я чув, що вони вирішили скасувати, бо немає представника партії. Законів немає в нашій державі", - заявив Кличко під час робочого візиту на Черкащину 21 червня.

За його словами, він планує пройти у Верховну Раду.

"Я планую пройти у Верховну раду в тому числі, щоб захищати інтереси киян. У країні знищено самоврядування. Зовсім немає законів. Ми живемо в країні, яка найбільш корумпована у світі. Закон один: будь-яке рішення суду можна купити за гроші, а людина нікого не цікавить. Я впевнений, що всі процеси йдуть з Києва, вони починаються зі столиці. Причина, чому на сьогодні не проводяться вибори мера — це я. Тому вони й не проводяться. Ганебна ситуація виходить із референдумом, тому що мер повинен підписувати ініціативу референдуму. Але мера немає. Герега виконує обов'язки на сьогодні. Ну... кишенькова Київрада, сформована Черновецьким і всі розуміють, що вони заробляють гроші, а проблеми киян їх не цікавлять. Така ж сама ситуація з Верховною Радою", - зауважив політик.

Скептично поставився Кличко до заяв опозиції про імпічмент президента.

"Ініціатива опозиції про імпічмент Януковича нормальна, але від заяв до реальних кроків дуже далеко. Я не бачу реальних важелів, як це можна зробити", - додав Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Кличко: причина, чому не проводяться вибори мера Києва, — це я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути