четвер, 21 червня 2012 17:19

Віталій Кличко не отримав від Гриценка конкретного списку "тушок"

Віталій Кличко не отримав від Гриценка конкретного списку "тушок"
Віталій Кличко не розуміє вчинків Гриценка. Фото: liga.net

Віталій Кличко не отримував конкретних пропозицій від Анатолія Гриценка стосовно партійців, яких Гриценко свого часу назвав "тушками" і побажав, щоб вони були виключені з "УДАРу".

Під час прес-конференції у Черкасах у квітні Гриценко повторив свою заяву, що об'єднається з "УДАРом" Віталія Кличка після того, як він вижене звідти тушок і кримінальних авторитетів.

Віталій Кличко дивується вчинкам політика: "Для того, щоб говорити про чистоту списку, треба його мати. А цього списку не існує в природі. І в Гриценка немає цього списку, навіть я його не знаю на 100 %. Такий список утвориться в липні на з'їзді партії, - відповів Віталій Кличко під час свого робочого візиту до Черкас.

"Я дуже поважаю Анатолія Гриценка, - додав Кличко. - Знаю його як аналітика й авторитетну людину. Для мене було дивним, коли він звернувся із такою заявою в ЗМІ. Він сказав про це на програмі "Свобода слова" на ICTV". А під час рекламної паузи підійшов і сказав: "А зараз я готовий потиснути руку й об'єднатися". Якісь нелогічні речі виходять", - дивується політик.

Водночас, Кличко каже, що не розуміє мотивації вчинків Гриценка і закликає опозицію не сваритися.

"Я вдячний кожному політику з опозиції за критику, якщо ми будемо коригувати один одного. У Анатолія є мій телефон. Нехай візьме і подзвонить мені. Я не можу знати ситуацію по всіх 12 тисячах членів партії. Якщо він не зателефонував, то я просив його, щоб оголосив зараз (під час ефіру) мені цей список. На жаль, я їх не почув. У цьому напрямі я б хотів звернутися до опозиційних сил: якщо кожен допомагатиме, то матимемо успіх, а якщо воюватимемо, то виграє партія влади. Це мета, щоб демократичні сили пересварилися. Я не розумію чим викликаний такий крок Гриценка як політика. Я відверто заявляю, що такого списку не отримував. Зробіть висновки", - підсумував політик.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко не отримав від Гриценка конкретного списку "тушок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути