субота, 13 липня 2013 19:30

Кличко не хоче бруднитися в антисемітизмі "Свободи" - Чечетов

Кличко не хоче бруднитися в антисемітизмі "Свободи" - Чечетов
Михайло Чечетов Фото: arenanews.com.ua

Перший заступник глави парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов каже, що лідер "УДАРу" Віталі Кличко правильно зробив, що не прийшов на засідання Київради, оскільки йому не варто "бруднитися в антисемітизмі "Свободи".

Таку думку він висловив у коментарі Gazeta.ua.

"У них все розпалось, Кличко дистанціювався від них. Від не брав участь в їхніх проплачених політичних тусовках, не було його в Київраді. Він не хоче забруднитися в антисемітизмі "Свободи", - наголосив він.

Окрім того, за його словами, Кличко "хоче виглядати перспективним та респектабельним політиком в очах європейського політичного бомонду".

"Це вже Яценюк там на короткому повідку, на підтанцьовці "Свободи", а от Кличко відокремився. Це ще раз свідчить, що вони не можуть об'єднатися", - резюмував політик.


Нагадаємо, 11 липня секретарю Київради Галині Герезі шестеро народних депутатів не давали довгий час провести брифінг і розпочати сесію. За її словами твердження, що Київрада не має повноважень здійснювати свою діяльність - не відповідає дійсності. Після штурму Київради громадських активістів, нардепів, секретар Київради Галина Герега закрила сесію 6 скликання. Лідер "УДАРу" Віталій Кличко не був присутній на засіданні, на відміну від лідера фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка.

Екс-мер Києва Леонід Черновецький подав у відставку за кілька днів до того, як спливли його повноваження.

Зазначимо, що законодавчо визначений чотирирічний термін повноважень депутатів Київської міськради закінчився 2 червня 2013 р. Однак, щоб провести вибори столичних депутатів наступного скликання, потрібно рішення Верховної Ради, які так і не призначали вибори в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Кличко не хоче бруднитися в антисемітизмі "Свободи" - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

116

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути