вівторок, 23 серпня 2011 12:43

Київська мерія ще не просила суд заборонити акції на День незалежності

Київська мерія ще не просила суд заборонити акції на День незалежності

Київська міська державна адміністрація (КМДА) поки не зверталася до суду з приводу обмеження на проведення масових акцій у центральній частині столиці в День Незалежності України, 24 серпня.

У КМДА повідомили, що станом на 12.00 вівторка таке звернення не було подано. При цьому в столичній адміністрації не змогли сказати, чи буде взагалі такий позов.

Раніше голова КМДА Олександр Попов повідомив, що в мерію надійшло 23 заявки від різних громадських і політичних організацій на проведення масових акцій у День Незалежності.

"Якщо ми їх приймемо до уваги і реалізуємо, то у нас державне свято в центрі міста провести буде неможливо - нам потрібно буде на Троєщину їхати чи якийсь інший район", - пояснив Попов.

Тому організаторам акцій мерія має намір запропонувати проводити свої акції в тих місцях, де не проводитимуться державні або міські заходи з приводу Дня Незалежності.

Як повідомлялося, Комітет опору диктатурі в Україні, створений після арешту екс-прем'єра Юлії Тимошенко, закликав українців у день 20-річчя незалежності України об 11.00 зібратися біля пам'ятника Тарасу Шевченку, а потім пройти маршем Хрещатиком.

Зараз ви читаєте новину «Київська мерія ще не просила суд заборонити акції на День незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути