четвер, 08 вересня 2011 18:10

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Кірєєв відхилив усі клопотання захисту

Кірєєв відхилив усі клопотання захисту

У Печерському суді, де розглядається справа проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко щодо газових угод з Росією 2009 року, оголошено перерву до 18.30.

До цього суддя Родіон Кірєєв відхилив усі клопотання сторони захисту.

Адвокат Юрій Сухов зазначив, що "відхилення наших клопотань не піддається логіці".

"Якщо суддя Кірєєв стверджує, що виклик експерта не стосується справи, то хочеться в нього запитати, логікою якого африканського народи він керується", - додав захисник Тимошенко.

Зазначимо, що до цього суддя відхилив клопотання захисту щодо проведення очної ставки колишнього керівника НАК "Нафтогазу" Олега Дубини та екс-президента Віктора Ющенка. Захист запевняв, що саме проведення цієї очної ставки зможе розв'язати протиріччя, які містять покази.

Також захист наполягав на виклику в якості свідків екс-членів уряду екс-міністра Кабінету міністрів Петра Крупка та колишнього віце-прем'єра Григорія Немирі, а також на виклику головних бухгалтерів компанії "Укртрансгаз" та НАК "Нафтогаз-Україна".

Крім того, адвокати Тимошенко вимагали обов'язкового виклику заступника голови Контрольно-ревізійного управління Наталії Рубан, оскільки у матеріалах справи містяться документи за її підписом.

 

Зараз ви читаєте новину «Кірєєв відхилив усі клопотання захисту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути