понеділок, 18 липня 2011 16:47

Кириленко відмовився підтримати "політичну саморекламу" "Нашої України"

Кириленко відмовився підтримати "політичну саморекламу" "Нашої України"

Партія "Наша Україна" на практиці нічого не робить задля консолідації опозиційних політичних сил.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від НУ-НС, лідер партії "За Україну!" В'ячеслав Кириленко.

За його словами, приблизно рік тому ціла низка політичних партій і серед них партія "За Україну!" уже виступала із такою ініціативою.

"Тому зараз кожен закликає один одного консолідуватись, при цьому на практиці нічого для цього не робить. Те саме стосується і "Нашої України", - зауважив Кириленко.

Разом з тим, відповідаючи на запитання, чи таким чином партія "За Україну!" відмовляється приєднатись до "нашоукраїнської" ініціативи, політик сказав: "Я взагалі ніколи ні до кого не приєднуюсь. Я можу робити тільки спільну справу. Якщо ж хтось хоче робити собі політичну саморекламу за чужий рахунок, хай робить - це його справа".

Нагадаємо, 12 липня партія "Наша Україна" провела ініційоване нею обговорення майбутнього законопроекту про вибори, а також переговори між опозиційними силами відносно їхньої координованої участі на парламентських виборах 2012 року. У круглому столі взяли участь представники Української народної партії, Конгресу українських націоналістів, Всеукраїнського об'єднання "Свобода", Партії захисників вітчизни, Української партії, УРП "Собор", Республікансько-християнської партії та Української соціал-демократичної партії.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко відмовився підтримати "політичну саморекламу" "Нашої України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути