пʼятниця, 01 лютого 2013 12:16

Кириленко поновив членство у своїй партії

Кириленко поновив членство у своїй партії
В'ячеслав Кириленко: ми не маємо звітувати про це перед "Батьківщиною". Фото: kontrakty.ua

Четверо нардепів з "Батьківщини"  відновили своє членство у партії "За Україну!". Про це в коментарі Gazeta.ua сказав В'ячеслав Кириленко.

"Це я, Ксенія Ляпіна, Іван Стойко та Олег Медуниця. Поновили членство сьогодні. Але це наша планова справа. Потрібно розвивати наші структури і відстоювати свої погляди. Ліквідувати (партію - Gazeta.ua) можна. Але від цього має бути якийсь толк", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бренд опозиції перемоги не гарантує – Гриценко

Говорячи про те, чи обговорював він це питання із керівництвом "Батьківщини", Кириленко наголосив: "А я повинен ставити до відома керівництво "Батькіщини"? Фракція – це шість партій Об'єднаної опозиції. Певне, у кожного із керівників є своя думка з приводу створення єдиною партії. По змісту про це зараз вони нічого не говорять. А ми почнемо цю розмову".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-прем'єрка хоче об'єднати три партії

Депутат повідомив, що найближчим часом буде проведений з'їзд "За Україну!". "Там головним питанням буде створення єдиної партії на базі всіх партій Об'єднаної опозиції. Оскільки це питання рухається мляво, потрібно починати його публічно обговорювати. Я не вважаю, що лише ми маємо просувати цю ідею. Це має бути предметом спокійного обговорення членів усіх партій Об'єднаної опозиції та позапартійних. Тому що попереду на нас чекають складні події, пов'язані із боротьбою з режимом. Для цього потрібно, аби ми були монолітною силою", - пояснив політик.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко поновив членство у своїй партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути