четвер, 22 вересня 2011 08:28

Кілька десятків діаспорників у Нью-Йорку вимагали відставки Януковича

 

Близько 30 представників діаспори пікетували представництво України при ООН з плакатами, які закликають до відставки нинішнього президента України Віктора Януковича.

Акція проходила під українськими прапорами та прапором США, також було видно прапор Українського Конгресового Комітету Америки.

Як пояснила голова Комітету Тамара Олексій, для проведення акції не було потрібно дозволу поліції, а потрібно лише дозвіл на встановлення підсилювальної апаратури.

Акція почалася музичним виконанням молитви, після чого організатори акції запросили приєднатися до їх числа поліцейських "для демонстрації того, що в Америці є демократія".

Акція проходила під гаслами "Геть Януковича!", "Геть Азарова!", "Геть українофобів!", "Геть Табачника!". Учасники акції також тримали в руках плакат із портретом екс-прем'єра України Юлії Тимошенко за тюремними гратами з написом: "Ні політичним репресіям, Україні - волю!".

Зазначимо, що раніше поліція Нью-Йорка не дозволила представникам української діаспорти проводити будь-які акції протесту біля будівлі місії України в ООН.

З 19 вересня президент України Янукович перебуває з робочим візитом у Сполучених Штатах Америки, де бере участь у роботі 66-ї сесії Генеральної Асамблеї Організації Об'єднаних Націй у Нью-Йорку.

Зараз ви читаєте новину «Кілька десятків діаспорників у Нью-Йорку вимагали відставки Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути