середа, 21 вересня 2011 21:24

Поліція Нью-Йорка заборонила українській діаспорі проводити акції проти Януковича

Поліція Нью-Йорка заборонила українській діаспорі проводити акції проти Януковича

Поліція Нью-Йорка не дозволила представникам української діаспорти проводити будь-які акції протесту біля будівлі місії України в ООН.

Про це повідомляє УНН з посиланням на представника місії.

За попередньою інформацією, українська діаспора в Америці збиралася влаштувати протест Віктору Януковичу, проте нібито на представників діаспори виходили з українського посольства і дуже просили нічого не робити. Навіть пропонували організувати зустріч з Януковичем.

Народний депутат України Володимир Ар'єв раніше повідомляв, що представники української діаспори нібито отримали дозвіл поліції на проведення акції.

Нагадаємо, з 19 вересня Президент України Віктор Янукович перебуває з робочим візитом у Сполучених Штатах Америки, де бере участь у роботі 66-ї сесії Генеральної Асамблеї Організації Об'єднаних Націй у Нью-Йорку.

Раніше повідомлялося, що президент України Віктор Янукович в Нью-Йорку під час зустрічі з представниками американських ділових кіл заявив, що Україна буде активно розвивати сферу альтернативної енергетики.

Зараз ви читаєте новину «Поліція Нью-Йорка заборонила українській діаспорі проводити акції проти Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути