понеділок, 08 червня 2015 17:02

Істерика Путіна буде продовжуватися - політолог

Істерика Путіна буде продовжуватися - політолог
Фото: rufabula.com

Політолог Сергій Таран сумнівається, що Росії дозволять приєднатися до "Великої сімки". Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua

"Навряд чи Путін може щось тут вдіяти. Теоретично мав би вийти з Криму та окупованих територій Донбасу. Однак він навряд чи на це піде. Тому шанси на його повернення до "Великої сімки" дуже мізерні", - зазначив експерт.

За його словами, російську владу може зупинити лише рішучість української. "Росія вже анексувала частину території України та продовжує військову агресію. Але Путін просувається рівно на стільки, наскільки його пускають. Тому тут багато чого залежить від нас", - наголосив Таран.

"Істерика Путіна буде й надалі продовжуватися. Так само як і поглиблення санкцій Заходу у разі продовження наступу. Нічого принципово нового у російські позиції ми не побачимо - буде та сама риторика і ті самі люди. Єдине, що вони тепер активніше намагатимуться нав'язати Україні легалізацію окупованих територій через зміни до Конституції та геополітичного розвитку країни. Це той сценарій, який Путін хоче розіграти", - зауважив політолог.

Нагадаємо, канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент США Барак Обама під час саміту "Великої сімки" виступили за збереження санкцій відносно Росії.

Зараз ви читаєте новину «Істерика Путіна буде продовжуватися - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути