понеділок, 25 квітня 2016 16:12

Гройсман влаштував Насірову прочуханку через корупцію

Гройсман влаштував Насірову прочуханку через корупцію
Роман Насіров/antikor.com.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручим голові Державної фіскальної служби Роману Насірову провести негайне розслідування щодо контрабанди деревини на Львівщині.

Про це інформує прес-служба Кабміну.

"Я би хотів, щоб кожен, хто мав причетність до цього, – хто відправляв, хто робив оформлення, хто підписував – вони усі мають бути покарані і їхні матеріали мають бути передані до Національного антикорупційного бюро. Це чиста корупція, махрові корупціонери, яким просто не місце в самій системі", - зазначив Гройсман.

Гройсман розпорядився з'ясувати причетність до інциденту представників ПАТ "Укрзалізниця", а також екологів та лісників. Окрім того, голова уряду закликав прийняти відповідні кадрові рішення щодо керівництва митниці.

"Це усе взаємопов'язано. Тому я доручаю швидко провести розслідування й усіх винних притягнути до відповідальності. І вони мають бути звільнені негайно", – наголосив прем'єр.

Насіров повідомив, що службове розслідування вже розпочали. Воно може бути завершене вже цього тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналіст показав "заочні" дипломи Гройсмана

Нагадаємо, 17 квітня в зоні митного контролю вантажних перевезень у місті Чоп активісти виявили 24 вагони лісу високої якості. Його намагалися переправити до Словаччини як дрова. Українське законодавство забороняє експортувати ліс.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман влаштував Насірову прочуханку через корупцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути