Ексклюзиви
понеділок, 25 квітня 2016 15:49

Журналіст показав "заочні" дипломи Гройсмана
7

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман здобув вищу освіту заочно.

Про це повідомляє "Українська правда".

Зазначається, що у 14 років Гройсман влаштувався слюсарем з виготовлення декоративних ґрат. Через 2 роки, у 1994, він став комерційним директором вінницького ринку, яким володів його батько. 1995 року вступив до ВНЗ. Вчився у приватному Вінницькому інституті регіональної економіки та управління (тепер – фінансово-економічний університет). 1999 року отримав диплом молодшого спеціаліста із правознавства.

У 2000 році Гройсман вступив на заочне відділення ще одного приватного вузу – вінницької філії Міжрегіональної академії управління персоналом (МАУП). У 2002 році отримав ступінь бакалавра з права, а в 2003 році – диплом спеціаліста з правознавства і кваліфікацію "юрист". Як зазначається, у 2006 році Міносвіти виявило, що вінницька МАУП видає більше дипломів, ніж має студентів.

У 2007-2010 роках Гройсман навчався на заочному відділенні у Національній академії держуправління при президентові. Отримав диплом магістра за фахом "управління суспільним розвитком". "Червоних" дипломів і наукового ступеня Гройсман не має.

Як повідомляється, у вінницькій філії МАУП здобував другу вищу освіту юриста і Андрій Рева. Соратник Гройсмана, міністр соцполітики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Корона" - Мусій назвав відмінність Гройсмана від Яценюка

Як відомо, 14 квітня Верховна Рада призначила Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра України. Парламент також проголосував за новий Кабмін.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст показав "заочні" дипломи Гройсмана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути