субота, 20 жовтня 2012 04:54

Гриценко: Суспільство має знати, з чим УДАР іде на вибори

Гриценко: Суспільство має знати, з чим УДАР іде на вибори
Анатолій Гриценко: В інтересах країни, щоби Кличко був в опозиції.

Суспільство має знати, з чим УДАР іде на вибори і  що робитиме у парламенті.

Про це в ефірі Першого національного сказав Анатолій Гриценко.

"Так трапилося, що 2 тижні тому ми з Кличком були в одній програмі і я мав  з ним особисту розмову. Я озвучив йому позиції, які були підписані. Після нетривалої розмови Віталій погодився, що підтримує ці позиці. Я казав: давай прямо зараз оголосимо, або підемо на прес-конференцію. Віталій сказав: я зроблю це сам. Пройшло два тижні – заяви не прозвучало", - розповів політик.

Гриценко пояснив, що під час зустрічей з людьми в усіх регіонах задають питання: "А чи Кличко в опозиції, чи ні?".

"В інтересах країни, щоби Кличко був не у владі, а в опозиції. За ним дуже багато людей. Дуже легко зрадити їхню довіру. Як зробив це Тігіпко, як зробила команда "Озимого поколения", і багато інших, які позиціонувалися як треті сили. Доведеться вирішувати питання і відповідати за них", - підкреслив він.

Гриценко додав: "Нам треба набратися терпіння. Якщо зараз Віталій не готовий, то чи буде готовий пізніше? Іншого шляху немає.  Спортивна слав а пройде швидко, важливо, щоб був результат".

"Громадянська позиція, яку увійшла до Об'єднаної опозиції "Батьківщина" так само письмово зафіксувала взаємні зобов'язання. І це правильно. І щоб члени "Громадянської позиції" знали, і щоб суспільство знало. Так само це мають знати і члени УДАРу і суспільство – з чим УДАР іде на вибори, що робитиме у парламенті. Я думаю, що ми досягнемо цього результату і об'єднаємо зусилля рано чи пізно. Краще раніше", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко: Суспільство має знати, з чим УДАР іде на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути