пʼятниця, 19 жовтня 2012 13:10

Яценюку прикро, що Кличко не прийшов на підписання угоди

Яценюку прикро, що Кличко не прийшов на підписання угоди
Фото: visti.ks.ua

Лідеру партії "Фронт Змін" Арсенію Яценюку прикро, що лідер партії "Удар" Віталій Кличко не прийшов на підписання угоди про створення демократичної коаліції в наступному парламенті.

Про це він сказав на брифінгу після підписання угоди.

За його словами, Об'єднана опозиція публічно та не публічно запрошувала Кличка на підписання угоди. "Це прикрість, що з нами немає Віталія, але я, все ж таки, сподіваюся, що якщо, не вся, то хоча б частина фракції "Удар" приєднається до демократичної коалії в наступному парламенті", - зазначив Яценюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виборець "УДАРу" не хоче, аби Кличко був з Тимошенко і Тягнибоком - Карасьов

Він нагадав, що Об'єднана опозиція та "Удар" домовилися про взаємну підтримку кандидатів -мажоритарників, після чого було ініційовано підписання угоди для того, щоб українці знали про подальші дії опозиційних сил. Однак, Кличко поки її не підписав.

В свою чергу, заступник лідера "Батьківщини" Олександр Турчинов наголосив, що Об'єднана опозиція чекає на всю фракцію "Удар" у складі демократичної більшості в наступному парламенті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко не підписуватиме угоду про демократичну коаліцію до виборів

"Ми сподіваємося на всіх депутатів (ударівців - Gazeta.ua) які будуть обрані. Ми вважаємо, що не можна приховувати свою позицію, її треба декларувати до завершення виборчого процесу", - підкреслив Турчинов.

Зараз ви читаєте новину «Яценюку прикро, що Кличко не прийшов на підписання угоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути