субота, 10 листопада 2012 06:52

Головне завдання – не замовчувати рівень фальсифікацій, не миритися з тим, що крадії голосів зайдуть у парламент - "свободівець"

Головне завдання – не замовчувати рівень фальсифікацій, не миритися з тим, що крадії голосів зайдуть у парламент - "свободівець"
Фото: 24tv.ua

Сьогодні головне завдання – не замовчувати той рівень фальсифікацій.

Про це в ефірі телеканалу Інтер сказав "свободівець" Ігор Мірошниченко.

"Ми маємо три політичні сили, які сьогодні мають повний консенсус і розуміння того, що відбувається в країні. Але для обнулення списків механізмів юридичних майже не існує. Це дуже складно зробити і  це дійсно "останній патрон". Але  цей "останній патрон" при  потребі ми використаємо. Сьогодні ж ми говоримо про те, що ми, і люди, українці, які зробили свій вибір, відстоюють свої права", - наголосив він.

Мірошниченко  переконаний, що всіх людей, які причетні до фальсифікацій, необхідно обов'язково притягнути до відповідальності.

"Сьогодні головне завдання – не замовчувати той рівень фальсифікацій, не миритися з тим, що Засухи, Пилипишини, Губські та інші крадії людських голосів, зайдуть у парламент. А зробити все, щоби з одного боку цього не сталося, а з іншого –  були покарані фальсифікатори. Це надзвичайно важливе питання. Бо якщо ми не покараємо тих, хто фальшував вибори, а доказова база проти них налічує сотні сторінок, ми не матимемо ані громадянського суспільства, ані нормальної Верховної Ради, ані можливості працювати. А це ж не в інтересах української держави", - наголосив "свободівець".

Він також зауважив, що щодо обнулення списків є певні загрози, тому до таких рішень треба підходити зважено.

"Юридичні механізми обнулення списків сьогодні максимально ускладнені. Політичні наслідки такого кроку ще треба оцінювати. Ми не хочемо другої Білорусі. Адже Партія регіонів може використати нашу риторику щодо обнулення списків.  Але ми не повинні бути маріонетками в чужій грі. І ми приймемо рішення як боротися з владою", - наголосив Мірошниченко.

Зараз ви читаєте новину «Головне завдання – не замовчувати рівень фальсифікацій, не миритися з тим, що крадії голосів зайдуть у парламент - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути