субота, 10 листопада 2012 02:38

"Коли за фальсифікації почнуть саджати – у країні настане порядок" - "свободівець"

"Коли за фальсифікації почнуть саджати – у країні настане порядок" - "свободівець"
Юрій Михальчишин. Фото: galinfo.com.ua

Коли за фальсифікації почнуть саджати за грати – в країни наведеться порядок.

Про це в ефірі Першого національного каналу сказав "свободівець" Юрій Михальчишин.

Він підкреслив, що поки що опозиція і зокрема "Свобода", буде намагатися змінити чинну владу у конституційний спосіб.

"Для чого нас делегували в парламент? Щоби ми там стільчики, як "регіонали" кидали, чи кульки запускали під купол? Звичайно, що ні. Нас делегували для того, щоби ми захищали інтереси українців. У той спосіб, який поки нам дає Конституція України. Бо є ще такий варіант як в Греції. Тобто, буде говорити або вулиця, або український парламент", - наголосив він.

"Свободівець" додав, що обов'язково необхідно також притягнути до відповідальності усіх, хто був причетний до фальсифікацій на парламентських виборах.

"На сьогоднішній день ми усвідомлюємо, що відповідальний варіант буде тоді, коли ми домовимося, аби визнали перемогу опозиції в ключових округах, де ми перемогли, щоби ми покарали всіх фальсифікаторів, щоби було зроблено дієву слідчу комісію, яку вже і представники опозиції поповнить своїм складом. І кожна голова виборчої комісії ( хто причетний до фальсифікацій - ред.) сяде, як цього і заслуговує", - переконаний він.

Михальчишин переконаний: "Коли почнуть саджати за те, що у людей вкрали право голосу, тоді реально в країні почнеться наводитися порядок. Тоді і за економіку можна буде взятися і за інші ініціативи. Бо зараз вже є такий збірний образ – колективний образ фальсифікатора".

Говорячи про імовірність обнулення списків, про що говорять в опозиції, "свободівець" підкреслив: "Ми не триматимемося за мандати, але з іншого боку, ми не віддамо просто так Партії регіонів парламент, щоби вони там разом із комуністами сиділи і приймали такі закони, які їм захочеться".

Зараз ви читаєте новину «"Коли за фальсифікації почнуть саджати – у країні настане порядок" - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути