середа, 12 лютого 2014 19:01

Флешмобом владу не здивуєш і не налякаєш - Рибачук про анонсований страйк

Флешмобом владу не здивуєш і не налякаєш - Рибачук про анонсований страйк
Фото: www.tv4.te.ua

Громадський діяч, політик Олег Рибачук переконаний, що влада зреагує на попереджувальний страйк громадян у тому разі, якщо дійсно зупиниться вся країна.

Про це він повідомив в коментарі Gazeta.ua.

"Мені здається більшого переляку влади, ніж тоді коли у Києві було близько мільйона людей, не буде. Зараз вже владу флешмобом не здивуєш і не злякаєш. Мені здається, що цей страйк буде схожий більш на флешмоб. Хто вийде, а хтось ні. Страйк означає зупинку якоїсь діяльності підприємств, урядових закладів. Люди мають не просто вийти. Мають зупинитися підприємства, має зупинитися громадський транспорт", - розповів він.

Політик зауважив, що на деякі флешмоби влада реагує, оскільки вони поширюються інформаційно.

"Влада не зможе ігнорувати страйк, якщо зупиниться вся країна. Навіть на годину. Зреагує, коли побачить, що це не флешмоб, а дійсно попереджувальний страйк. Що мільйони українців попереджають владу, що будуть наступні кроки за відсутності її реакції. Тобто після цього попереджувального має бути щось справжнє і дійсно загрозливе, рішуче і продумане. Влада бачить 50-100 тисяч людей кожну неділю. Єдине, що відрізняє, що завтра робочий день. А якщо просто вийдуть на Майдан і буде чергове віче, то думаю це не дуже налякає владу", - наголосив Рибачук.

Він зазначив, що Майдан вимагає послідовних кроків.

"Організація якогось разового дійства не вирішує питання Майдану. Майдан вимагає послідовних кроків і розуміння до чого це призведе. Поки що динаміки цієї немає. Ми вже не говоримо про покарання ы відставку "Беркуту". Про покарання тих хто розганяв мирних демонстрантів. Ми говоримо про Конституційну реформу, яка може бути вічна. Про можливості формування уряду", - резюмував громадський діяч.

Нагадаємо, завтра 13 лютого о 12 годині партія УДАР закликає громадян вийти на годинний страйк. Страйкуватимуть на вулицях і офісах Києва. 

Зараз ви читаєте новину «Флешмобом владу не здивуєш і не налякаєш - Рибачук про анонсований страйк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути