вівторок, 31 березня 2015 14:10

Фірташ та Льовочкін вже скоро можуть втратити контроль над "Інтером" - експерт

Фірташ та Льовочкін вже скоро можуть втратити контроль над "Інтером" - експерт

 Вибіркова увага щодо "Інтеру" це намагання декласувати політичних опонентів. Бо, коли ти втрачаєш контроль над впливовим телеканалом, то твої політичні шанси і вплив стрімко йдуть донизу.

Таку думку Gazeta.ua висловив політексперт Андрій Золотарьов, коментуючи вимогу депутатів від "Народного фронту" допитати Валерія Хорошковського, Дмитра Фірташа і колишнього голову АП Сергія Льовочкіна з приводу купівлі-продажу телеканалу "Інтер".

"Тут не бажання відновити справедливість, а гола боротьба за ресурс, - переконаний експерт. - Можна, що завгодно казати про необхідність інформаційної безпеки. Але в першу чергу це боротьба за інформаційний ресурс між новою олігархічною групою, яка формується навколо Яценюка і Порошенка зі старою - Фірташа-Льовочкіна. Ситуація не обмежиться лише подання в Генпрокуратуру. Попереду переліцензування "Інтеру" і канал може вже не отримати ліцензію".

Експерт вважає, що шанси забрати "Інтер" у нової влади досить високі.

"Якщо не буде форс-мажорних подій, то на сьогодні є високі шанси того, що Фірташ та Льовочкін можуть втратити контроль над каналом. Вони складають десь 50 на 50", - сказав він.

Після чого, на його думку, телеканал стане провладним.

"Зміна власника тотожна зміні точки зору на багато політичних питань. Наприклад, телеканал 1+1, коли перейшов до Коломойського, дуже відчутно змінив своє інформаційне наповнення", - нагадав Золотарьов.

Зараз ви читаєте новину «Фірташ та Льовочкін вже скоро можуть втратити контроль над "Інтером" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути