вівторок, 07 грудня 2010 11:49

Фірташ допоможе Азарову реформувати Україну

Фірташ допоможе Азарову реформувати Україну

Представники організацій роботодавців позитивно оцінюють Податковий кодекс, ухвалений Верховною Радою.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби уряду за результатами зустрічі прем'єра Миколи Азарова з представниками організацій роботодавців.

"Ми розуміємо, що ноша реформ дуже тяжка, але водночас чудово розуміємо, що не можна допустити банкрутства країни. Тому готові частину відповідальності за здійснення реформ брати на себе", - заявив голова Федерації роботодавців України Дмитро Фірташ.

Сторони також домовились здійснювати моніторинг запровадження податкової реформи і здійснювати постійні консультації щодо необхідного коригування норм Податкового кодексу, яке визначиться практикою.

"Ми зацікавлені, щоб впровадження Податкового кодексу в життя відбувалось з мінімальними проблемами, тому постійно будемо дослухатися до пропозицій практиків та експертів, громадськості", - наголосив Азаров.

Він також попросив роботодавців дати пропозиції щодо дерегуляції ведення бізнесу, ліквідації поборів за безглузді дозволи і погодження, щодо усунення корупції.

Керівник уряд також запропонував допомогти у підготовці фахівців тих професій в кількості, яка необхідна реальному сектору економіки сьогодні і на які професії буде попит у майбутньому, виходячи з бізнес-планів наших роботодавців:

"Ми чекаємо від вас інформації і пропозицій", - сказав він.

У свою чергу роботодавці висловили готовність взяти участь у створенні та реалізації національної програми перекваліфікації та навчання дорослого населення, підпорядкованій потребам модернізації економіки.

Зі свого боку, прем'єр-міністр доручив включити представників роботодавців до робочих груп, які будуть опікуватися вдосконаленням законодавства

Також роботодавці будуть залучені до проведення бізнес-форумів, в яких ініціатором чи організатором виступає держава.

Азаров призначив відповідальним за діалог з Федерацією роботодавців міністра Кабінету Міністрів Анатолія Толстоухова.

Нагадаємо, що співвласника "РосУкрЕнерго" Дмитра Фірташа було обрано головою Федерації роботодавців України.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Фірташ допоможе Азарову реформувати Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути