Ексклюзиви
понеділок, 30 вересня 2013 16:25

Фаріон пообіцяла знищити комуністів

Фаріон пообіцяла знищити комуністів
Ірина Фаріон. Фото: obozrevatel.com

Сьогодні адвокати нардепа з фракції "Свободи" Ірини Фаріон збираються подати апеляційну скаргу стосовно рішення суду, який зобов'язав її виплатити 20 тисяч гривень моральної шкоди своєму запорізькому колезі — депутату від Компартії Олександру Зубчевському та 2 тисяч гривень судових витрат.

Про це Фаріон розповіла у коментарі Gazeta.ua.

"Я прийшла в політику, щоб знищити Комуністичну партію і не тільки її. Тому що Комуністична партія знищує мій народ. Буду робити це різними методами. Якщо до тих істот не доходить значення української лексики, то нехай читають українські словники", - заявила вона. На запитання журналіста чи є шанси скасувати рішення суду Фаріон відповіла: "Я не думаю про шанси, націоналісти діють".

"Не можна говорити про адекватне відшкодування моральної шкоди. У нас немає української держави і у цьому вся трагедія. І провина цьому покладена на так званих націонал-демократів. Ми розплачуємося за їхні нікчемні помилки. Спочатку ми здатні були засудити Комуністичну партію. Я не суджуся з людьми такого рівня як "це". Я суджуся з апаратом Верховної ради", - розповіла Фаріон.

"Свободівка" заявила, що політичному дні Комуністичної партії відраховані. "Заборона Комуністичної партії — це і є її знищення. Ця партія сидить у парламенті з закривавленими руками. Це партія убивця. Нема більш потворного монстра в нашій державі, ніж зрощення комунізму з капіталізмом у особі Комуністичної партії і Партії регіонів. У цивілізованих державах таких політичних сил не толерують. Ми живемо не в цивілізованій державі. Тому цю державу очолює криміналітет на чолі з Януковичем", - зауважила народний депутат.

Фаріон додала, що 15 жовтня у Національному університеті "Львівська політехніка" говоритиме про факти вбивства Комуністичної партії. Нардеп презентує книгу французьких дослідників, яка має назву "Чорна книга комунізму".

Нагадаємо, Зубчевський ще у березні подав до суду на Фаріон, вимагаючи стягнути з неї 100 тисяч гривень моральної шкоди за образи на його адресу. 24 вересня Шевченківський районний суд Львова частково задовольнив позов Зубчевського. Комуніст у свою чергу заявив, що вся сума, визначена в якості відшкодування моральної шкоди, буде направлена в російськомовні школи школи Запоріжжя та Заходу.

Зараз ви читаєте новину «Фаріон пообіцяла знищити комуністів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

436

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути