вівторок, 27 січня 2015 12:27

Європа починає розуміти, що допомагає не Україні, а захищає себе - експерт

Європа починає розуміти, що допомагає не Україні, а захищає себе - експерт
Фото: thekievtimes.ua

Захід готовий до наступного жорсткого кроку в санкціях проти Росії. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Олександр Кочетков.

"Європа не готова до найжорстокіших санкцій проти Росії. Бо це означатиме повністю припинити будь-яку співпрацю з Росією. Проте Захід готовий до наступного кроку. Йдеться про жорсткіші санкції щодо фінансової системи. І головне, якщо Європа говорить, що вона готова на новий крок, то інвестори та ті, хто має бізнес у Росії розуміють, що справи погані. Тільки зниження рейтингу російських банків призвело до того, що рубль почав знову стрімко падати", - зауважив він.

За словами експерта, санкціям "сприяли" обстріл в Маріуполі та реакція РФ на серію терактів в Парижі.

"Що стосується трагедії в Маріуполі, то тут Росію вперше впіймали на гарячому. Європа дуже цим стурбована. До неї доходить, що ми не країна, яка потерпає від фінансових моментів, як Греція. А ми насправді місток між європейською цивілізацією і варварством 20 століття. Європа починає поступово розуміти, що вона допомагає не просто Україні, а фактично захищає себе", - сказав Кочетков.

Зараз ви читаєте новину «Європа починає розуміти, що допомагає не Україні, а захищає себе - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути